pexels-dayvison-de-oliveira-silva-5695888

Pepperwall

Pepperwall is een bedrijf dat ontstaan is door een samenwerking van een aantal mensen die lange tijd als specialisten in de wereld van de print hebben gewerkt. Als specialisten hebben zij altijd samengewerkt en unieke producten weten te produceren. Door de vele jaren ervaring in de wereld van print en in de wereld van de eCommerce is Pepperwall uitgegroeid tot waar het nu staat.

Productie

Pepperwall laat al haar producten in Nederland produceren, daardoor hebben we altijd de mogelijkheid om de kwaliteit goed te controleren en kunnen we direct product of productie wijzigingen direct doorvoeren. Door in direct contact te staan met de producten kunnen we er altijd zeker van zijn dat onze producten altijd zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden en dat er altijd goedgekeurde materialen worden gebruikt.

Door direct samen te werken met de producenten, kunnen we snel op markt trends inspringen en zijn we altijd op de hoogte van nieuwe innovaties. Zo werken onze leveranciers met de meest state of the art en innovatieve productie apparatuur.

pexels-erik-mclean-4140915
pexels-maadhuri-g-2933636

Duurzaamheid

Pepperwall maakt altijd gebruik van een zo milieuvriendelijke grondstof of materiaal. Zo wordt er voor verschillende producten een papiersoort gemaakt van landbouwafval, zoals bladeren en stengels van gewassen. Hierdoor is het product altijd iets gebroken wit van kleur en heeft het kleine vezeltje in het papier daardoor heeft het een gerecyclede uitstraling.

Door de Europese wetgeving VOC2010, die geldt voor alle landen van Europese Unie. Welke als doel heeft,  het reduceren van de uitstoot van de hoeveelheid vluchtige stoffen die onder andere uit de verf en inkt voor het beprinten van stoffen komt. Daarom worden veelal alle stoffen beprint met VOC-vrije inkten.